Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Més gran que La Roca Village

El Pla Director Urbanístic del Circuit marca tres sectors delimitats i ordenats d’interès supramunicipal perquè, segons Urbanisme, el seu desenvolupament és d’especial rellevància social i econòmica. Són la Torre Pardalera, Can Guitet i Can Riba-Can Ninou.

  • El 9 Nou
  • 28/04/2016 | 16:00
  • 0

Torre Pardalera és el primer dels tres sectors delimitats i ordenats d’execució directa que el Pla Director Urbanístic (PDU) del Circuit preveu executar. Segons el pla d’etapes, es preveu tramitar simultàniament el projecte d’urbanització i el de reparcel·lació i l’aprovació definitiva dels dos projectes està prevista per a finals d’aquest mateix any. Es preveu que estigui desenvolupat en un termini de cinc anys.

Es planifica en una franja de terreny allargada de 111.000 metres quadrats ‚Äďvegeu fitxa adjunta‚Äď, situats entre Montmel√≥ i Granollers i amb una superf√≠cie destinada a usos comercials, d‚Äôoficines i tecnol√≤gic de prop de 29.000 metres quadrats, m√©s gran que la del centre comercial La Roca Village, que en t√© 24.000.

Els terrenys de la Torre Pardalera se situen entre els pol√≠gons del Circuit, a Montmel√≥, i Cal Gordi-Cal Catal√†, a Granollers, i la l√≠nia de tren del Nord. √Čs una franja paral¬∑lela a la recta principal del Circuit, fruit de les cessions que es van fer en el seu dia quan es van desenvolupar els dos pol√≠gons industrials. Per aix√≤, la propietat √©s exclusivament dels dos ajuntaments. Tret de les masses boscoses existents, la major part del s√≤l es destina ara a aparcaments de vehicles els dies de celebraci√≥ dels grans premis.

L‚Äôobjectiu principal de l‚Äôactuaci√≥ √©s configurar la fa√ßana principal del Circuit i possibilitar la connexi√≥ amb l‚Äôexterior mitjan√ßant, entre altres elements, la creaci√≥ d‚Äôuna important plataforma d‚Äôentrada a l‚Äôequipament, coincidint amb l‚Äôacc√©s n√ļmero 3. L‚Äô√†mbit de l‚Äôactuaci√≥ s‚Äôajusta al l√≠mit del domini p√ļblic definit pel projecte de desdoblament de la l√≠nia del Nord. S‚Äôestructura al llarg d‚Äôun eix per a vehicles i d‚Äôun eix per a vianants entre els quals se situa la part de l‚Äôaprofitament del sector. Es planifica un √ļs predominant comercial a les plantes baixes de les vuit parcel¬∑les destinades a aprofitament privat i un √ļs d‚Äôoficines, tecnol√≤gic i de centre d‚Äôesdeveniments a les plantes superiors. A m√©s dels usos predominants, el sector preveu un ampli ventall d‚Äôusos compatibles com l‚Äôhoteler i els destinats a serveis (restauraci√≥, recreatiu, sanitari, assistencial, esportiu, cultura, associatiu i administratiu).

El sistema d’espais lliures preveu situar les àrees de zones verdes al costat del vial de trànsit de vianants, aprofitant la connexió amb els boscos que el pla preveu preservar i mantenir en les seves condicions actuals. Les peces d’equipaments es concentren al sud del sector, pròxim als accessos 4 i 5 al Circuit.

Pel que fa a la xarxa viària, es preveu un nou accés directe al circuit des de la carretera BV-5003, de Granollers a Montmeló, i una nova rotonda en aquesta mateixa carretera que connectarà amb el vial principal del sector de Torre Pardalera i també del sector de Can Guitet, amb un pas inferior per sota de la via fèrria. Això permetrà una millor comunicació amb el nucli de Montmeló i un millor accés cap al terme de Parets i la C-17 i la C-35 per la banda sud.

Per garantir una bona comunicaci√≥ amb els dos altres sectors vinculats del circuit, el vial principal de Torre Pardalera tindr√† continu√Įtat tant cap al sector de Can Riba-Can Ninou, com al sector de Can Guitet. I a c√†rrec d‚Äôaquest sector tamb√© hi ha la realitzaci√≥ d‚Äôun pont sobre el Congost per garantir una comunicaci√≥ amb l‚Äôactuaci√≥ de Palou Sud.

Superfície total
111.136m2. 46.646 a Granollers i 64.490 a Montmeló
Propietat
100% municipal
Usos
Comercial a les plantes baixes. Oficines, tecnològic i centre d’esdeveniments a les superiors.
Espai per a serveis
28.847m2. 11.059 a Granollers i 17.787 a Montmeló.
Espai sistemes (lliure, equipaments, vials…)
82.289m2. 35.586 a Granollers i 46.702 a Montmeló.
Sostre màxim
79.329m2.
√ćndex edificabilitat bruta
0,71 m sostre/m sòl
Alçada màxima
PB+5
Parcel·la mínima
1.000 m
Ocupació parcel·la
Max. 40%

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.