Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Parc temàtic del motor

Can Riba-Can Ninou, és el sector del PDU del Circuit situat íntegrament a Granollers i el que admet usos recreatius i esportius, a més dels hotelers. Està dividit en dos subsectors separats per la C-35. Al més gran, el de Can Ninou, és on es preveuen els usos recreatius relacionats amb el motor,

  • El 9 Nou
  • 12/05/2016 | 10:00
  • 0

Dels tres sectors delimitats i ordenats del Pla Director Urban√≠stic (PDU) del Circuit, el de Can Riba-Can Ninou, en terme de Granollers, √©s el que es preveu desenvolupar m√©s tard; durant els seg√ľents 15 anys despr√©s de l‚Äôaprovaci√≥ del pla. Dels 293.000 metres quadrats, m√©s d‚Äôuna tercera part (109.000) s√≥n propietat del RACC i la resta de particulars o societats mercantils.

El sector es podria desenvolupar en dos pol√≠gons diferents d‚Äôactuaci√≥, ja que est√† dividit en dos sub√†mbits separats per la C-35, que es desdoblar√† en tot el tra√ßat. El de Can Ninou, al nord, √©s on es preveu ampliar l‚Äôoferta l√ļdica i de competici√≥ esportiva del m√≥n del motor amb una zona on es podrien situar instal¬∑lacions d‚Äôalt nivell com un parc tem√†tic del motor, un circuit de cotxes 4×4, un de motocr√≤s i un de trial.

Els autors del pla consideren que l’orografia de la zona és la idònia per aquesta funció. De fet, aquí se situa la major part de la superfície reservada a zones d’aprofitament privat (142.033 metres quadrats). Limita amb el polígon industrial Els Batzacs, de Granollers, on hi ha, entre d’altres, l’empresa Autolive, i amb l’històric camí de Can Ninou.

El sub√†mbit de Can Riba, al sud de la C-35, est√† separat en dos per la l√≠nia de tren del Nord (R3). A l‚Äôoest de la via, es planifica una √†rea d‚Äôespai lliure vinculada a l‚Äôacc√©s al Circuit i la conservaci√≥ d‚Äôuna massa boscosa existent. A l‚Äôest, a la parcel¬∑la de la masia de Can Riba, es preveu una de les √†rees d‚Äôaprofitament privat per a √ļs hoteler i d‚Äôactivitats i serveis esportius, a m√©s d‚Äôaltres com el comercial, el tecnol√≤gic, restauraci√≥, cultural, sanitari, assistencial o els centres d‚Äôesdeveniments. Es permetr√† mantenir l‚Äôedificaci√≥ existent i ampliar el seu sostre fins a un m√†xim del 20%, garantint la conservaci√≥ dels elements protegits inclosos en el Cat√†leg del Patrimoni de Granollers. Tamb√© es preveu una pe√ßa d‚Äôequipaments que conformar√† l‚Äôacabament del sector de la Torre Pardalera.

Al nord de la C-35, a m√©s del gran espai l√ļdic, tamb√© hi ha dues parcel¬∑les per a usos hotelers, esportius, comercials, tecnol√≤gics i centres d‚Äôesdeveniments. Com a la resta dels sectors, les zones verdes tindran la doble funci√≥ d‚Äôactuar com a √†rees d‚Äôesbarjo i com a aparcaments en dies de competici√≥.

LES DADES DEL SECTOR
Superfície total
293.115m2. 79.138 a Can Riba i 213.977 a Can Ninou
Propietat
RACC (109.000 m2) i 14 propietaris privats.
Usos
Hoteler, recreatiu i esportiu (prioritaris).
Espai per a serveis
148.630m2. 6.596 a Can Riba i 142.033.383 a Can Ninou.
Espai sistemes (lliure, equipaments, vials…)
144.485m2. 72.542 a Can Riba i 71.943 a Can Ninou.
Sostre màxim
157.481m2.
√ćndex edificabilitat bruta
0,54 m sostre/m sòl
Alçada màxima
PB+7
Parcel·la mínima
4.000 m2
Ocupació parcel·la
Max. 40%

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.