La plaça de l’Església de Gallecs serà el proper 23 de febrer el punt de trobada de la cuina Km 0-Slow food. A partir de les 10 del matí, hi haurà un mercat de la terra que aplegarà una 40 de productors vinculats a Slow food.
Tot seguit, es farà l’entrega de les plaques que distingeixen els nous cuiners i restaurants que incorporen aquest distintiu de qualitat que identifica els establiments que prioritzen els productes de proximitat, ecològics i de temporada en la seva cuina. Pep Palau dinamitzarà l’acte on participaran els cuiners Fermí Puig i Ramon Parellada, tots dos molt vinculats al Vallès Oriental i a la seva cuina.
Després de l’entrega de les distincions, el cuiner Pep Salsetes, de l’Ametlla, presentarà el seu llibre La cuina del Vallès on recupera receptes d’aquest territori. Al migdia, els restaurants Km 0-Slow food del Vallès oferiran un dinar que promocionarà els productes propis de la zona posant especial atenció als llegums.
{{ comment.text }}