Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Pep Salsetes presentarà a Gallecs un llibre de receptes recuperades del Vallès

El cuiner Pep Salsetes, de l’Ametlla, presentarà el 23 de febrer el seu llibre La cuina del Vallès on recull receptes recuperades de la comarca en un acte que es farà a Gallecs. Just abans, es farà l’entrega de les noves plaques de km 0-Slow food que distingeixen a restaurants i cuiners.

  • El 9 Nou
  • 18/02/2015 | 12:23

La plaça de l’Església de Gallecs serà el proper 23 de febrer el punt de trobada de la cuina Km 0-Slow food. A partir de les 10 del matí, hi haurà un mercat de la terra que aplegarà una 40 de productors vinculats a Slow food.

Tot seguit, es farà l’entrega de les plaques que distingeixen els nous cuiners i restaurants que incorporen aquest distintiu de qualitat que identifica els establiments que prioritzen els productes de proximitat, ecològics i de temporada en la seva cuina. Pep Palau dinamitzarà l’acte on participaran els cuiners Fermí Puig i Ramon Parellada, tots dos molt vinculats al Vallès Oriental i a la seva cuina.

Després de l’entrega de les distincions, el cuiner Pep Salsetes, de l’Ametlla, presentarà el seu llibre La cuina del Vallès on recupera receptes d’aquest territori. Al migdia, els restaurants Km 0-Slow food del Vallès oferiran un dinar que promocionarà els productes propis de la zona posant especial atenció als llegums.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.