Pol Espargaró reprèn la seva activitat amb el GP de Brno

El Mundial de Motociclisme torna a la seva activitat tres setmanes després de la darrera cursa disputada a Donington Park […]

14/08/2009

El Mundial de Motociclisme torna a la seva activitat tres setmanes després de la darrera cursa disputada a Donington Park a la Gran Bretanya. Aquest diumenge amb la prova del Gran Premi de la República Txeca a Brno, el pilot granollerí, Pol Espargaró (Bainet Derbi), tornarà a l’activitat amb l’objectiu de sumar al màxim de punts possibles.

El vallesà tindrà la seva primera oportunitat, al circuit txec, de refer-se de la davallada psicològica que va patir a l’anterior cursa. A Donington Park el pilot va veure com perdia les seves opcions de guanyar, quan anava líder destacat, per l’aparició de la pluja, fet que va comportar una aturada en pista. A la represa, amb sortida des de la pole de la graella, el granollerí va veure com els seus rivals més immediats el superaven. Finalment, el de Granollers va acabar la cursa en desena posició i va perdre les opcions de poder aconseguir el que hauria estat el seu primer triomf en un Gran Premi.

Després de deu curses disputades, Espargaró és sisè de la classificació general de la categoria de 125 cc amb un total de 68,5 punts. Com a millor posició, el de Granollers va acabar en tercera posició en el Gran Premi del Japó. A falta de les darreres set curses del Mundial de Motociclisme, el vallesà es troba a 30 punts de la zona podi que ocupa en tercer lloc l’anglès Bardley Smith (98,5 punts). En primera i segona posició hi han els pilots espanyols Julián Simon (154 punts) i Sergio Gadea (104 punts), respectivament.

En aquesta enquesta han votat 466 persones.