Abel Navarro i Helena Ollé, nous regidors de Montornès

Abel Navarro i Helena Ollé, números 10 i 11 respectivament de la llista d’ICV-EUiA en les darreres eleccions municipals, han pres possessió com a nous regidors substituint Rosa Vinyallonga i Montserrat López.

Abel Navarro és el nou quart tinent d’alcalde i assumeix, com a regidor delegat, l’àrea de Gestió Econòmica, a més de la regidoria dels barris de Can Bosquerons i del Telègraf. Es fa càrrec de gairebé totes les funcions que ha deixat la regidora Montserrat López.

Helena Ollé és la cinquena tinent d’alcalde i regidora delegada de l’àrea de Ciutadania. A més, assumeix de forma específica Cultura, Patrimoni, Consum i Promoció del Municipi. També és regidora dels barris de Can Coll-Manso Coll i de Vinyes Velles-Manso Calders.

Ollé també s’ha fet càrrec de Cooperació Internacional, que fins ara era responsabilitat de Miguel Ángel Bueno i aquest ha assumit Mobilitat, una de les regidories que tenia Maria Rosa Vinyallonga.

Montserrat López va arribar a la política local en aquest mandat i deixa l’Ajuntament per motius professionals. Maria Rosa Vinyallonga es jubila després d’una llarga trajectòria en la política municipal. Va ser regidora en diverses etapes, la primera, entre 1979 i 1983, en el govern del primer ajuntament democràtic presidit per Félix Montero, del PSUC.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 468 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't