Granollers aprova un codi de conducta per a regidors i alts càrrecs

Hi donen suport tots els partits excepte la CUP, que es va abstenir


10/08/2018
Granollers

El darrer ple municipal de Granollers va fer l’aprovació inicial del codi de conducta per a regidors i alts càrrecs de l’Ajuntament i de les societats municipals. Segons la regidora de Transparència, Gemma Giménez, es tracta d’un “mecanisme de control intern”. El document s’ha anat treballant des del maig i ha recollit les propostes dels grups, va afegir Giménez. Hi van votar a favor tots els partits excepte la CUP, que es va abstenir.

El mecanisme de control intern preveu que s’elabori un informe anual del qual es donarà compte al ple de cada mes de juliol. També hi haurà dos informes semestrals en comissió informativa.

Per Eduard Navarro (CUP), és “una passa tímida”. “Caldria anar més enllà” amb un codi ètic que, entre d’altres, regulés el número de mandats o l’ús d’entrades per espectacles com la fórmula 1 o Moto GP. Per Eugènia Llonch (PDeCAT-D), “és fonamental reforçar la qualitat democràtica de les institucions”. Pep Mur (ERC-AG) va expressar la seva “tristesa” perquè documents com aquests hagin d’existir.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 893 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't