Isabel Padilla i Marina Planellas, primeres cares de la llista d’ERC a Mollet

Ocuparan els primers llocs de la candidatura que serà totalment paritària

ERC de Mollet ha presentat aquest dilluns dues dones que aniran en els primers llocs de la candidatura d’Ara Mollet ERC-MES en les eleccions municipals del 26 de maig. Són Isabel Padilla Padilla i Marina Planellas Alegre.

En un comunicat, el partit diu que: “una de les nostres prioritats és fer una llista cremallera (amb paritat total). És per això que avui presentem el nom de dues dones que seran en llocs de sortida per ser regidores a la candidatura d’Ara Mollet

Isabel Padilla va néixer Benitagla, a la província d’Almería, l’any 1953. Va anar a viure a Llers (l’Alt Empordà) i després a Figueres i a Mollet, l’any 1964.  Té quatre fills i cinc netes i viu al barri de l’ Estació del Nord. Va estudiar als Col·legis Nous, va presidir l’Associació de Dones Àgora durant 10 anys, i ha treballat als Serveis Socials. En el darrer any, ha presidit l’AAVV de l’Estació del Nord.

La Marina Planellas té 21 anys. Estudia magisteri i és monitora de l’esplai Tuareg. Es defineix com a feminista, animalista i vegetariana. Li agrada la cultura catalana i la molletana. És torrada, i grallera del Moll Fer. Diu que en el seu temps lliure, s’escapa a la muntanya  amb la seva gossa.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 856 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't