Aquest dilluns s’ha fet l’acte d’entrega de diplomes als 20 alumnes que han fet el curs d’auxiliar d’hoteleria del programa Joves per l’ocpació de l’Ajuntament de Granollers. L’acte s’ha fet a Can Muntanyola on els estudiants han servit un piscolabis elaborat per ells mateixos amb productes de diverses explotacions agràries de Palou. En el procés de formació, han fet 300 hores de classes pràctiques a l’Aula Culinària dirigida per Lola Garcia Oliver.
Ara, els joves faran pràctiques en empreses de la ciutat, sobretot restaurants. En concret, seguiran la seva formació als restaurant Tàbata, La Peixera de Santa Carme, El Cuit, la Magrana, Can Pipa, Can Poal, La Noguera, La Milana Brasseria, Hotel Augusta, Sant Miquel Gastronòmic. A l’escola bressol Els Rossinyols, al restaurant El Gato Verde, que depèn de la Fundació Apadis i als menjadors escolars de Tresmes ecoactiva.
Durant el procés de formació han fet visites a Xocolates Granollers i a diferents productors de Palou (llet de la Granja Ventosa (Isidre Ventosa); pollastres de Lourdes Busquets; mel i oques empordaneses del productor Josep Simon; i els productes de l’Hort de Palou (Joan Altimira).
{{ comment.text }}