Al darrere del nou Anònims. Cerveses, menjars i pensars, hi ha Lluís Guix; Rocío Franco; David Rius, d’Art Cervesers, i Miquel Riera.
Diumenge a la tarda es va celebrar la festa de reobertura, mentre que dimecres ja va obrir les portes al públic, i es va fer una xerrada, a càrrec de Granollers Pedala. El local obrirà a partir de dimecres i fins diumenge. Dimecres i dijous de les 6 de la tarda a les 12 de la nit, mentre que els divendres de les 6 de la tarda a les 2 de la matinada, dissabte de les 11 del matí a les 2 de la matinada, i diumenge de les 12 del migdia a les 8 del vespre. “D’aquesta manera, els caps de setmana volem potenciar els vermuts”, explica Lluís Guix.
En aquesta nova etapa, la cuina de l’Anònims potenciarà encara més els productes de proximitat i ecològics, com la llet o les patates. “Intentarem que tots els plats siguin ecològics”, comenta Guix.
Una de les novetats són els 10 sortidors de cervesa artesana procedent d’Arts Cervesers, de Canovelles, amb totes les seves varietats. “Tenim sempre cervesa fresca, feta al costat de casa”. A més, cada mes tindran una cervesa convidada, i alguna cervesa en ampolla, però sempre artesana.
{{ comment.text }}