Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Caldes escollirà el Millor Pintxo de l’Any del Vallès Oriental

El Millor Pintxo de l’Any del Vallès Oriental s’escollirà el diumenge 16 d’octubre a Caldes de Montbui, dins els actes de l’Aplec del Remei, sota l’organització de l’Ajuntament i l’Associació Projecte Mexcla’t, organitzadora de rutes gastronòmiques.


El Cafè del Centre de Caldes amb el seu mini tambor de xai confitat farcit d’espàrrec verd; la pizzeria Di Mara de Santa Eulàlia de Ronçana amb el seu empanat; la Botiga d’en Jordi / Ambrosia de la Garriga, amb la seva tercera creació del xarrup ibèric, i el restaurant La Garrafa, també de la Garriga, amb el ravioli d’ànec amb melmelada de Cervesa Estrella Damm, competiran el diumenge 16 d’octubre a Caldes de Montbui per ser el Millor Pintxo del 2016 del Vallès Oriental.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Caldes i l’Associació Projecte Mexcla’t, dins el programa de l’Aplec del Remei a l’espai del Passeig del Remei, on es col·locaran diversos estands amb els restaurants que han sigut guanyadors del premi de les tres rutes gastronòmiques que organitza Mexcla’t.

Els visitants podran tastar, per 9 euros, dues begudes i els quatre pintxos que van ser designats com els millors als seus respectius municipis. Totes les persones que tastin els quatre pintxos decidiran per vot popular quin és el millor Pintxo del Vallès Oriental. El guanyador participarà en l’esdeveniment que l’empresa Damm organitza en l’àmbit nacional, ‘La Tapa de l’Any’, on les millors tapes són valorades per un jurat professional.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.