Can Fabes de Sant Celoni obre una nova etapa amb canvis d’imatge i a la carta

El restaurant Can Fabes de Sant Celoni ha renovat la seva imatge corporativa, decoració i oferta gastronòmica, informa aquest establiment.


El 9 Nou
03/07/2012

Els canvis impulsats al restaurant emblema del xef Santi Santamaria, desaparegut fa un any i mig, pretenen obrir una nova etapa per potenciar la personalitat i singularitat del nou equip, dirigit per la filla del xef, Regina Santamaría i a la cuina, pel xef Xavier Pellicer.

Les novetats d’aquesta nova etapa passen per la creació d’una nova imatge corporativa, per una renovació “austera però singular” dels espais interiors i exteriors del restaurant i per la presentació dels nous menús de temporada, menús per a celíacs i persones vegetarianes.

Com a homenatge a Santi Santamaría, l’equip del nou Can Fabes inclourà a la carta un petit menú permanent amb els seus cinc millors plats.

Una altra de les novetats destacades del nou Can Fabes serà la possibilitat de servir realitzar càterins per a empreses i grups, amb la denominació “Mil Fabes Càtering”.

Ara Can Fabes comença una nova etapa, de la mà de la família Santamaría Serra i amb la codirecció de Xavier Pellicer i Regina Santamaria els quals han dut a terme uns canvis que faran que aquest any el restaurant no celebri el seu trenta primer aniversari, sinó, el trenta més un.

La directora del restaurant Can Fabes, Regina Santamaria, ha explicat que l’últim any i mig després de la desaparició de Santi Santamaría ha estat un any de transició.

Regina ha afegit que l’últim any han aguantat “i ara és moment de trepitjar fort i continuar endavant amb la identitat reforçada”.

Realitzant un símil automobilístic ha destacat: “Santi ens va deixar un Ferrari i ara hem d’aprendre a conduir-lo”.

La cuina es basa en productes de màxim respecte per la naturalesa i els seus cicles, sempre de temporada i que vénen de la mà dels petits proveïdors.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 122 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't