Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Capgrossos d’Aumedes a Singapur

El taller Sarandaca de Granollers, amb Ramon Aumedes al capdavant, està construint aquests dies cinc capgrossos que aniran destinats al nou restaurant que el xef Nandu Jubany obrirà a Singapur.

  • El 9 Nou
  • 24/06/2016 | 10:00
  • 0

Aquests dies Aumedes està modelant els capgrossos, que fan referència als cinc cuiners que tindrà l’establiment, alguns del mateix país i altres de Catalunya. “A partir de les fotos del personal vaig construint els capgrossos”. L’artista granollerí fa els models amb fang i després amb polièster. Els capgrossos aniran a l’entrada del restaurant, on els clients els poden veure perfectament.

Aquesta no és la primera col·laboració que Aumedes fa amb el reconegut cuiner osonenc. En un altre restaurant seu, Foc, també a Singapur, també hi té tres capgrossos que va fer fa dos anys i mig, també dels cuiners de l’establiment. “Allà, realment la gent queda parada, i la iniciativa té molt èxit. Els clients troben curiós veure les figures i després els cuiners reals”, explica Aumedes. Aquests elements formen part d’una imatge gràfica i una ambientació que traspua catalanitat, des de la seva manera de fer, la cultura, el menjar i el país.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.