Des d’aquest divendres i fins diumenge, el col·lectiu CuinaVO reparteix més de 2.000 boses de carquinyolis amb aromes del Montseny al Torneig Comte de Godó que es disputa a les instal·lacions del Club Tennis Barcelona aquesta setmana.
El repartiment dels carquinyolis es fa a través de l’estand que Turisme de la Diputació de Barcelona té instal·lat al Reial Club de Tennis de Barcelona. A més, durant aquests tres dies, diversos productors de la comarca i cuiners del col·lectiu CuinaVO aproparan el Vallès Oriental a tots els assistents al campionat, ha informat el Consell Comarcal.
Aquests carquinyolis han estat elaborats especialment per aquest esdeveniment. Porten diversos ingredients o productes propis del Montseny com romaní i ceps.
A més, “la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació ha posat un espai a disposició de les empreses agroalimentàries de la província amb la finalitat de promocionar el territori i els productors i productes”, explica el Consell Comarcal. En representació del Vallès Oriental hi haurà el Celler de Can Roda i Àpats Food, a més del col·lectiu Cuina VO.
REPRESENTANTS DE LA CUINA DE LA COMARCA
CuinaVO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental que està impulsada pel Consell Comarcal. Proposa una cuina de territori, de proximitat i qualitat a partir de l’ús dels recursos de la comarca, els productes locals i els productors artesans i de qualitat.
{{ comment.text }}