Fonts de l’ambaixada d’Espanya han indicat que es treballa perquè les restes mortals de Santamaria puguin ser traslladades en un vol de la companyia Singapur Airlines que parteix aquesta nit de la ciutat Estat amb destinació a Barcelona. Tot apunta, doncs, que el fèretre podria arribar aquest divendres a Barcelona.
En aquest mateix vol, que fa escala a Milà, també està previst que viatgi la filla del cuiner, Regina, qui dirigeix el restaurant que Santamaria va obrir a Marina Bay Sands, a Singapur, i en què es va sentir indisposat abans que fos traslladat a l’hospital on va morir.
Segons l’informe de la Policia de Singapur, Santamaria, de 53 anys, va morir a les 20:56 hora local (12:56 GMT, de dimecres) a l’Hospital General on se li ha fet l’autòpsia, el resultat de la qual es coneixerà en les pròximes hores.
Santamaria, de 53 anys, propietari del prestigiós restaurant Can Fabes, amb tres estrelles de la Guia Michelin i ubicat a la població de Sant Celoni, va morir, pel que sembla, d’un atac al cor, després de desmaiar-se
{{ comment.text }}