Segons Pellicer, “seria un lleig tancar-li la casa” i afirma que els dies de dol se celebraran quan les despulles de Santamaria tornin a Catalunya. El cap de cuina de Can Fabes assegura que continuar treballant és la millor manera de reivindicar “l’esperit de lluita” del seu soci i amic. Pellicer ha fet aquestes declaracions a les portes de Can Fabes, davant una gran expectació mediàtica, de veïns i curiosos.
Pellicer ha donat aquest missatge de continuïtat de part de tota la plantilla de Can Fabes: “La vintena de persones que som aquí tenim ganes de continuar lluitant”. El xef s’ha mostrat convençut que aquest seria el ‘desig’ de Santamaria perquè “tenia un gran esperit de lluita, era un gran cuiner i un gran intel·lectual”. “En Santi ens vigila i ens té com un bon equip”, ha afegit.
Montserrat Ponsa, una de les mes antigues col·laboradores de Santamaria, ha coincidit a dir que l’esperit de Santi Santamaria és el que els fa mantenir obert el restaurant.
CONTACTE TELEFÒNIC
D’altra banda, Joan Rosaura, amic del xef i de l’equip de Can Fabes, ha donat alguns detalls de com s’ha viscut, des de Sant Celoni, la mort de Santamaria. Segons aquest amic de la família, metges catalans han seguit telefònicament els intents de reanimació que s’han fet a Singapur. “Tots els intents, però, han estat inútils”, s’ha lamentat. “És el primer disgust que em dóna”, ha afegit emocionat.
{{ comment.text }}