El Trabuc de Granollers obre diumenge la Quinzena de la Cuina del Cargol

El restaurant-grill El Trabuc de Granollers ha encetat aquest diumenge la Quinzena de la Cuina del Cargol, que arriba a la 23a edició amb noves propostes culinàries fins al 22 de març.


El 9 Nou
09/03/2015

El menú que ha preparat l’establiment consta d’un aperitiu format per una torradeta de cargols amb trompetes de la mort, tres tastets, un segon plat i unes postres a escollir. El preu del menú és de 51,50 euros sense IVA.

Els comensals podran escollir entre diversos tastets com cargols a la llauna, amb herbes del bosc, gitanos, a la sevillana, a la muselina d’all i oli, al formatge gratinats, a la tòfona negra, amb salsa de foie d’ànec o amb pernil picants. Les propostes per als segons plats són molt variades, i van des d’uns peus de porc desossats amb carxofes, moixernons i cargols, fins a un llobarro a la brasa amb cargols al fonoll, passant per conill guisat amb verduretes i cargols, bacallà amb cigrons, espinacs i cargols, cap i pota de vedella amb ceps i cargols, cabrit saltat amb alls tendres, espàrrecs i cargols o arròs a la cassola amb costella, salsitxes, carxofes i cargols.

Pel que fa a les postres, l’oferta inclou pastís de recuit al caramel, crema de Santa Agnès, xarrup de mandarina o fruits del bosc amb coulis de taronja, xarrup de mojito o poma al forn.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 288 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't