Els Sporting l’Olla tornen a guanyar la Juguesca de Lliçà d’Amunt després de quatre anys

Els Sporting l’Olla han guanyat la Juguesca 2010 de la festa major de Lliçà d’Amunt. La colla, que no guanyava des del 2006, s’ha imposat per 30 punts a la resta. El veredicte s’ha conegut aquest diumenge al vespre després de l’espectacle piromusical que tancava la festa major.

12/09/2010

Els Sporting l’Olla han guanyat la Juguesca de la festa major de Lliçà d’Amunt. D’aquesta manera recuperen un regnat que van perdre l’any 2006 i prenen el relleu als Can T’implora guanyadors de l’any passat.

En segona i tercera posició, empatats a 27 punts van quedar els Bisky i els Skando. En quarta posició, els Concos (22 punts) i en darrer lloc els Can T’implora (16). La colla guanyadora s’emporta una nit de lloguer de la sala l’Aliança. Els últims classificats, per la seva banda, guanyen un garrí.

El veredicte es va fer públic aquest diumenge a la nit després de l’espectacle pirotècnic de fi de festa. Durant la festa major, les colles de la Juguesca s’han sotmès a tota mena de proves d’habilitat organitzades per l’Ateneu l’Aliança en una competició que any rere any manté uns estàndards de diversió i participació molt alts.

‘FLASHMOB’

La Juguesca 2010 serà recordada també per les flashmobs, el que es coneix com a mobilitzacions espontànies d’un grup de persones en un lloc públic, que les colles han fet al llarg de la festa major. La consigna era sorprendre, i així va ser. Els Bisky van aparèixer al ball de gitanes de dissabte al migdia, i els Sporting l’Olla abans de la baixada de carretons. Els Skando van fer-ho al pinar de la Riera, dissabte a la nit. Diumenge, amb els gegants, van aparèixer els Concos, i enmig del mercat, els Can T’implora. Tots els vídeos es poden veure al facebook de la Juguesca.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 294 persones.