D’aquesta manera, les persones que no hi van poder assistir per l’alta demanda que va tenir l’espectacle, tenen una nova oportunitat de gaudir d’aquesta singular combinació de vins i música.
En aquesta ocasió es faran tres funcions: aquest divendres a les 9 del vespre, i dissabte a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre. En aquest cas, els que repeteixen no es trobaran amb el mateix que van veure al juliol. El director, Ricard Oliver, explica que han creat una estructura que permet incorporar adaptacions a l’espectacle. En aquesta ocasió han ampliat el repertori amb peces noves i vins diferents.
La selecció és un treball conjunt entre el mateix Oliver i Xavier Barba (enòleg d’Atrevinos). “Hem trobat un punt de connexió per seleccionar les peces musicals que combina amb cadascun dels vins. No és ni un concert ni un tast de vins”, matisa el director. Així, es tracta d’un espectacle que agafa elements dels dos àmbits i els combina en un espai físic especialment adequat per a aquesta experiència; les antigues caves de xampany de Can Gomà, ara convertides en teatre.
Els 80 comensals que assistiran a cada sessió s’acostaran al maridatge a través d’una petita introducció de cada peça musical, així com del vi que tastaran. Mentre fan el tast una trentena de cantaires de la coral oferiran un repertori molt variat i atemporal, que inclou des de música clàssica fins a moderna o pop.
L’espectacle sensorial Notes de vins està patrocinat pel Celler de la Boqueria, la Cansaladeria Brunés i el forn de pa Prat, de Mollet.
{{ comment.text }}