Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La cuina d’El Folló arriba a Hong Kong

Mercè Brunés, propietària i cuinera de la casa de pagès-residència El Folló, de Tagamanent, ha estat escollida com a representant de la cuina tradicional catalana i de pagèsper la Sing Tao News Corporation. Fa uns mesos també va participar en un programa de cuina per a la BBC.

  • El 9 Nou
  • 25/01/2011 | 16:35
  • 0

La cuinera vallesana té previst viatjar a Hong Kong el proper mes de març per gravar en directe cinc receptes de la cuina tradicional catalana. Això ha estat possible gràcies a la coneguda periodista i cuinera Annie Leong, especialitzada en viatges i gastronomia.

Algunes de les receptes que cuinarà Mercè Brunés per a la Sing Tao News, i que es gravaran en directe, són ànec amb peres; bacallà amb panses i pinyons; escalivada, romesco i cigrons amb espinacs estofats, sofregit i picada; paella mar i muntanya; truita de patates, ceba, espàrrecs i algun bolet, i crema catalana.

Fa uns uns 10 mesos, Mercè Brunés ja va gravar unes receptes per un programa de cuina d’un segon canal de la BBC de Londres, conduït pel cuiner Rick Stein. En aquella ocasió va cuinar ànec amb peres i herbes.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.