La cuina d’El Folló arriba a Hong Kong

Mercè Brunés, propietària i cuinera de la casa de pagès-residència El Folló, de Tagamanent, ha estat escollida com a representant de la cuina tradicional catalana i de pagèsper la Sing Tao News Corporation. Fa uns mesos també va participar en un programa de cuina per a la BBC.

El 9 Nou
25/01/2011

La cuinera vallesana té previst viatjar a Hong Kong el proper mes de març per gravar en directe cinc receptes de la cuina tradicional catalana. Això ha estat possible gràcies a la coneguda periodista i cuinera Annie Leong, especialitzada en viatges i gastronomia.

Algunes de les receptes que cuinarà Mercè Brunés per a la Sing Tao News, i que es gravaran en directe, són ànec amb peres; bacallà amb panses i pinyons; escalivada, romesco i cigrons amb espinacs estofats, sofregit i picada; paella mar i muntanya; truita de patates, ceba, espàrrecs i algun bolet, i crema catalana.

Fa uns uns 10 mesos, Mercè Brunés ja va gravar unes receptes per un programa de cuina d’un segon canal de la BBC de Londres, conduït pel cuiner Rick Stein. En aquella ocasió va cuinar ànec amb peres i herbes.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 86 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't