Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La Fira de l’oli de Bigues i Riells presenta la recuperació de la varietat d’olivera “Vera del Vallès”

La fira de l’oli Vera i el mercat del pa de Bigues arriben aquest dissabte a la cinquena edició, amb horari ampliat. Hi participaran 34 parades i en el transcurs de la mostra es presentarà el projecte d’identificació i recuperació de la varietat de l’olivera Vera del Vallès.

Bigues i Riells acollirà aquest dissabte la cinquena Fira de l’oli Vera i el tercer Mercat del Pa a la plaça del Truell de can Sapera. Aquesta cinquena edició s’amplia l’horari i l’espai de la mostra, que s’inaugurarà a les 10 del matí i té activitats programades fins a 2/4 de 10 del vespre. Les parades de venda de productes relacionats amb l’oli i el pa s’han ampliat fins a 34.

Aquest any es presentarà el projecte d’identificació i recuperació de la varietat d’olivera Vera del Vallès. El projecte lliga amb el compromís de les regidories de Medi Ambient, Promoció Econòmica i Turisme dels municipis de la vall del Tenes de recuperar terrenys per al conreu d’aquesta varietat. També es presentarà el projecte Olinet, de l’Associació Apindep, de Santa Eulàlia.