Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Les botifarres, protagonistes del cap de setmana a la Garriga

La Garriga celebra aquest cap de setmana la segona edició de la fira de la botifarra que pretén promoure aquest producte tradicional i el comerç del municipi. A banda de la venda de botifarra, s’ha programat tota mena d’activitats complementàries com tastets.

  • El 9 Nou
  • 16/02/2013 | 10:22
  • 0

L’objectiu de la mostra és promocionar la botifarra com un producte autòcton i de qualitat. Però també es vol donar a conèixer als visitants el mètode tradicional d’elaboració d’aquest embotit al municipi.

Al centre de la Garriga, els visitants trobaran parades de cansaladeries del poble, d’establiments de venda de productes de proximitat, productors locals i comarcals.

El sector de restauració ja promociona aquest producte durant tota aquesta setmana oferint una àmplia oferta variada d’aquest producte típic del municipi. A més, l’associació de comerciants ASIC ofereix un tastet de botifarra a tot el públic que s’acosti a la fira.

La inauguració de la 2a Fira de la Botifarra es farà aquest dissabte a les 12 del migdia a la plaça de Can Dachs. L’acte, amb parlaments de diverses autoritats, comptarà també amb la presència del fondista Ramon Parellada, propietari de la Fonda Europa de Granollers.

La Fira inclou activitats culturals, com un cercavila dels Gegants i Ball de Cintes de la Garriga. Altres propostes són les demostracions de preparació artesanal de botifarres i diverses activitats infantils.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.