Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Miqui Puig guanya el Premi Joan Trayter com a millor productor

Miqui Puig, de l’Ametlla del Vallès, ha guanyat el Premi Joan Trayter com a millor productor de l’any.

  • El 9 Nou
  • 26/03/2015 | 18:00

L’entrega d’aquest guardó es fa aquest dijous que ve al Teatre Municipal de Girona dins la 17a edició dels Premis Enderrock 2015-Premis de la Música Catalana.

El premi ha recaigut en el músic de l’Ametlla concretament per la producció dels discos El debut de Coriolà i Bengala d’Illa Carolina, però en general per la seva trajectòria dins el camp de la producció musical, que va començar l’any 2006 amb la el disc de LoLa, de Caldes de Montbui. “Abans ja havia fet algunes cosetes i havia produït coses per mi, com el darrer disc de Los Sencillos, el 1999, però oficialment no m’hi vaig dedicar fins al 2006”, ha explicat Miqui Puig.

Des de llavors, i a través del segell Lav Records, ha produït una desena de discos, “a més de maquetes i altres coses”, de diferents grups com Coriolà, Nyandú, Morgat Morgat, Murphies o Free Fall Band, una banda amb la qual va treballar i que ara ja és en un altre segell. Gairbé totes les produccions les fan a l’estudi La Bucbonera Records, de Tomàs Robisco, a Caldes de Montbui.

Miqui Puig puntualitza que el que ell fa és “com un taller de desenvolupament, per ajudar-los a obrir-se camí, perquè no cometin els mateixos errors i perquè puguin tenir una visió de negoci una mica diferent. Intentem portar els grups d’una manera molt més didàctica”.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.