Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Un xef de Granollers competirà a Valladolid per la millor tapa

El xef Sergi Martínez, resident des de fa dos anys a la Torreta, competirà en la final del XII Concurso Nacional de Pinchos, que se celebra des d’aquest dilluns i fins dimecres a Valladolid. Martínez competirà amb 45 finalistes més.

La tapa lingot de bolets amb compota de pebrot escalivat, perles gelades, formatge Idiazabal i aire de vi ha donat dret a Sergi Martínez a participar en el concurs per escollir la millor tapa a l’Estat. El concurs, amb 46 finalistes, se celebra entre dilluns i dimecres a Valladolid.

Martínez, un arquitecte nascut a Figueres i resident des de fa dos anys a Granollers, va decidir dedicar-se a la cuina, que havia après de manera autodidacta. No és el primer concurs en què competeix, perquè al programa de TV3 Cuines ja va guanyar el premi al millor plat d’innovació amb un gelat de pernil cuint amb pa amb tomàquet.

El xef té previst obrir un restaurant en els mesos vinents. Serà el Jardí de Can Figueres, situat al carrer Josep Umbert a l’alçada de l’edifici judicial de Granollers.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.