Una coca per a la ‘Remençada’

Les pastisseries Elena, Viñallonga i el Forn de la Bòbila, de Montornès del Vallès, s’han unit per elaborar la coca de la Remençada, en homenatge a l’espectacle musical d’aquest mateix títol que s’estrenarà el 7 de juny, en una iniciativa en què també hi ha participat l’Ajuntament.

El 9 Nou
06/06/2014

Els tres establiments han elaborat una recepta pròpia i original a base d’una massa de brioix, fruits secs com l’ametlla, les nous i les panses, i un farciment de crema. “Volíem fer-ho amb nata i xocolata però vam desistir, perquè aquests ingredients no es trobaven l’any 1600”, explica Adrià Serra, de la pastisseria Viñallonga.

La coca es pot comprar els dimarts, divendres i dissabtes fins al 7 de juny, en què s’estrenarà l’espectacle, amb la participació d’uns 200 veïns. La Remençada s’ha concebut com un espectacle anual, igual que la presència de les coques a les pastisseries. La intenció és començar a vendre-la cada any un mes abans de la representació.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 473 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't