A Pol Espargaró se li escapa el títol

El Pilot de Moto2 Pol Espargaró va acabar en segona posició el Gran Premi de San Marino, aquest diumenge, per darrere de Marc Márquez. Tots dos pilots van protagonitzar un duel espectacular fins a la mateixa línia d’arribada.

17/09/2012

“He fet una gran cursa i només m’ha faltat culminar-la amb una victòria”, va dir Espargaró. El pilot de Granollers va explicar que l’aturada de la cursa va fer que es tractés d’una cursa a l’esprint i li hauria agradat lluitar contra Márquez “amb els pneumàtics gastats”. Al final, el pilot de Cervera es va endur els 25 punts i s’allunya en el mundial. “M’he esforçat molt per tal de passar Iannone. Quan ho he aconseguit he vist que Marc Márquez no s’ha despenjat en cap moment i ha aguantat la distància fins a la recta de meta i finalment ha guanyat la Batalla”, ha dit.

El pilot de Repsol va aconseguir cinc punts més que Espargaró al circuit de Misano i encapçala la classificació amb 235 punts, 53 més que Espargaró, que en suma 185. El pilot de Granollers va felicitar Marc Márquez per la victòria però es va queixar de l’agressivitat d’alguna de les seves maniobres. “Jo intento ser net i no sempre els altres pilots et paguen amb la mateixa moneda. A vegades no cal ser tan agressiu”, va remarcar Espargaró.

MAL DIA PER A ALEIX ESPARGARÓ I MAVERICK VIÑALES

D’altra banda, el pilot de MotoGP Aleix Espargaró es va retirar quan faltaven quatre voltes pel final, “el motor ha començat a fallar quan faltaven set voltes pel final i quan en faltaven quatre, s’ha parat al final de la recta”. Al mundial de les CRT el pilot de l’equip Power Electronics és segon a tres punts del seu company d’equip Randy De Puniet. “Encara queden cinc curses i he de donar el millor per continuar en la lluita”, va concloure.

D’altra banda, el pilot de l’equip Avintia Racing (de Cardedeu), Maverick Viñales, va acabar en cinquena posició després d’una gran remuntada. Després d’una sortida dolenta va quedar a la dissetena posició però a poc a poc va arribar al grup que encapçalava la cursa, que va arribar a ser de 10 corredors. Al final les motos dels seus rivals anaven més ràpid i el pilot de Roses només ha pogut acabar cinquè. A la classificació del mundial de Moto3 es queda a 46 punts del líder el pilot alemany, Sandro Cortese.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 171 persones.