Abduslam Ouahbi, del CA Canovelles, guanya la setena cursa dels Xics

Abduslam Ouahbi, del Club Atlètic Canovelles, va ser el guanyador de la setena edició de la Cursa dels Xics, que enguany es va avançar a les 6 de la tarda –una hora abans de l’habitual– per no coincidir amb la final de la Champions de futbol entre el Barça-Manchester United.

30/05/2011

Tot i la coincidència amb la final de la Champions, la cursa dels Xics va tenir més participants que mai: 610 –malgrat que el límit que s’havien marcat des de l’organització era de 600–. “Aquest any vam voler pujar la inscripció a 600, 50 més que l’any passat, i la gent ha respost molt bé”, assegura Ramon Rovira, un dels organitzadors. Enguany, a més, la cursa coincidia amb el vintè aniversari de la colla castellera i el desè aniversari del Club Triatló Granollers.

Ouahbi es va imposar en la classificació general a Iván Limia, del Club Atletisme Montornès, i a Pedro Rodón, del CN Caldes, en una cursa que començava a les pistes d’atletisme de Granollers i feia un recorregut descendent i ascendent, per l’entorn del parc fluvial per arribar novament a les pistes d’atletisme. Enguany la nota anecdòtica la van posar nou atletes escocesos que hi van prendre part.

Anabel Gràcia es va imposar en categoria femenina, Laura Pérez i Patrícia Peñarroya van ser els primers granollerins i Elisabet Resina (Xics de Granollers) i Rubén Barba (Minyons de Terrassa), van ser els guanyadors pel que fa als castellers.

En aquesta enquesta han votat 878 persones.