Albert Raga, del CA Mollet, campió d’Espanya juvenil de triple salt

Albert Raga, del CA Mollet, es va proclamar el diumenge campió d’Espanya de triple salt en el campionat que es va celebrar a les pistes d’atletisme de Granollers el cap de setmana passat.

20/06/2011

El molletà, que arribava com un dels favorits pel fet d’haver aconseguit el subcampionat d’Espanya indoor, no va decebre ningú i va aconseguir la primera posició al final de la jornada. La marca final del saltador va ser de 14,58 metres. A la mateixa categoria, Aleix Castejón, del CA Mollet, va finalitzar novè, amb la marca de 13,72 m.

Cal recordar que aquest campionat és el segon més important d’Espanya després de l’absolut. A la categoria de juvenils és on comencen a destacar els que més tard seran atletes olímpics. Sense anar més lluny, Yago Lamela o Reyes Estévez encara conserven algun rècord espanyol en el Campionat d’Espanya Juvenil d’Atletisme

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 308 persones.