Aleix Espargaró acaba en cinquè lloc a Aragó

Aleix Espargaró ha aconseguit un meritori cinquè lloc en la cursa del GP d’Aragó que s’ha disputat aquest diumenge al Circuit Motorland, d’Alcanyís. Pol Espargaró ha estat el 14è. després de lluitar en un nombrós grup de pilots que optaven a la cinquena plaça.

18/09/2011

Bon resultat d’Aleix Espargaró al circuit aragonès de Motorland (Alcanyís), que sortia des de la sisena posició de la graella –segona fila– i va aconseguir acabar la cursa en un meritori cinquè lloc.

Va ser una cursa boja, amb molts canvis de posicions i una lluita constant entre els 15 primers classificats, on també es trobava el seu germà Pol, que va acabar 14è. La cursa la va guanyar novament el cerverí Marc Màrquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), que a mitja cursa va aconseguir escapar-se del nombrós grup capdavanter i va creuar la línia d’arribada en solitari, per davant d’un grup de tres on els italians Andrea Iannone (Speed Master) i Simone Corsi (Ioda Racing Project) li van prendre els llocs de podi al pilot de San Marino Alex de Angelis (JIR Moto2).

MAVERICK VIÑALES, TERCER A 125 CC

Sort diversa per als pilots de l’escuderia BQR de Cardedeu al circuit aragonès. En la cursa dels 125cc l’empordanès Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton Racing) va salvar els mobles pujant al tercer graó del podi, mentre el seu company d’equip Josep Rodríguez no podia acabar la cursa. En la cursa de Moto2, Tito Rabat, de l’equip Blusens-STX, va quedar fora dels punts per només mig segon.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 125 persones.