Aleix Espargaró confia a seguir a l’Argentina la bona línia de Qatar

Segona parada del Mundial de MotoGP, aquest cap de setmana al circuit argentí de Termas de Río Hondo. Des que […]

07/04/2017
Granollers

Segona parada del Mundial de MotoGP, aquest cap de setmana al circuit argentí de Termas de Río Hondo. Des que el traçat va incorporar-se al calendari, fa tres anys, no ha estat especialment propici per als germans Espargaró: la millor classificació de l’Aleix va ser setè (2015) i el Pol va fer sisè (2016).

Tot i això, els granollerins confien a millorar les actuacions del gran premi inaugural a Qatar. Qui ho tindrà més difícil serà Aleix Espargaró, un dels protagonistes d’aquella cursa amb un esplèndid sisè lloc després de remuntar des de la 15a posició de la graella i protagonitzar una bonica lluita amb Dani Pedrosa. Pol Espargaró, en canvi, té molt més camp per córrer (va quedar 16è a Qatar).

Aleix Espargaró està ansiós per pujar a la moto a l’Argentina. “Després de les bones sensacions de Qatar, estic impacient per tornar-hi. L’Argentina és un circuit que m’agrada molt i sempre m’hi trobo confortable amb el meu estil de pilotatge. Espero ser capaç de trobar una configuració òptima en condicions de cursa, i també m’agradaria lluitar per una bona posició als classificatoris”, comenta.

Pol Espargaró, escèptic respecte de l’objectiu de KTM de guanyar el títol en tres anys

Per la seva banda, Pol Espargaró es confessa escèptic respecte de l’objectiu de KTM de guanyar el títol en tres anys. “Ara mateix em sembla molt difícil i quasi impossible, però tinc confiança en ells. Soc aquí per guanyar curses i ells ho han intentat en totes les disciplines, o sigui que per què no a MotoGP? No ho sé, la vida està feta per les aventures, o sigui que provem-ho”, diu el pilot de Granollers.

En aquesta enquesta han votat 885 persones.