Àngels Noell, de Granollers, campiona del món de marxa

L’atleta veterana vallesana guanya en 3.000 metres i acaba subcampiona en 10 quilòmetres

31/03/2017
Granollers

Àngels Noell, de Granollers, es va proclamar campiona del món de 3.000 metres de marxa atlètica en pista coberta, a la competició que va tenir lloc a Corea del Sud.

Noell, que competeix amb el Centre Atlètic Laietània de Mataró, es va imposar en la categoria de veteranes W55. A banda, l’atleta granollerina va ser subcampiona en la prova de 10 quilòmetres amb un temps d’1h 01min 21s.

Andreu Vilarrasa, també de Granollers, plata per equips

Per la seva banda, el també granollerí Andreu Vilarrasa va aconseguir la medalla de plata per equips amb l’equip espanyol a la prova de 10 quilòmetres, en una cursa en què les edats dels components de l’equip van ser determinants

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 57 persones.