Benhmbarka guanya la Mitja de Montornès i fa el nou rècord de la prova

Victòria i rècord de la prova. Mohamed Benhmbarka ha estat el veritable número u de la dissetena Mitja Marató de Montornès d’aquest diumenge. En categoria femenina, la victòria se l’ha emportat Meritxell Bonet. EL 9 NOU publica aquest dilluns les classificacions completes d’aquesta prova.

28/03/2010

A pesar del número dos del seu dorsal, Mohamed Benhmbarka va ser el veritable número u de la dissetena Mitja Marató de Montornès. El marroquí va imposar-se a Driss Lakhouaja, el segon, i al guanyador del 2009, José Ríos, el tercer. I, a més, va batre el rècord que Mustafa El Youness va aconseguir el 2004. Benhmbarka va aconseguir rebaixar la marca en més d’un segon en completar tot el traçat en una 1h 4min i 14 segons.
La cursa va ser una de les més competides i ràpides dels darrers anys, en especial pel canvi del recorregut per ajustar-lo a les obres del TAV. Benhmbarka i Lakhouaja van córrer l’esprint final, seguits de prop per Ríos. Però ja des del principi el marroquí va deixar paleses les seves intencions d’endur-se la victòria i batre la seva pròpia marca.

Meritxell Bonet va ser la primera dona a creuar la línia de meta. La catalana va fer la seva millor marca de l’any en recórrer els 21 quilòmetres del traçat en 1h, 20min i 49s.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 129 persones.