Catalunya perd davant Perú i es jugarà el tot pel tot davant Uruguai

La selecció catalana de futbol sala ha perdut, aquesta matinada, el segon partit del mundial davant Perú (2-4). La derrota obliga els catalans (amb els garriguencs Carles Asensio i Ramon Pons, i el cardedeuenc Marc Paredes a les seves files) a guanyar dissabte a Uruguai per passar a quarts.

18/03/2011

Catalunya va començar pressionant molt i estavellant dues pilotes al pal. Però va ser Perú, al en una errada defensiva catalana al minut 15, qui va obrir el marcador i, dos minuts després, va fer el 2-0. A la represa Catalunya va exercir una pressió a tota la pista i va estar a punt de marcar, però el xut de Fargas es va estavellar al pal. La rèplica va tornar a ser cruel: Perú va fer el 0-3. El conjunt català va escurçar distàncies amb un penal transformat per Josep M. Vila, que va ficar el seu equip al partit amb un segon gol, mig minut després. Però, quan Catalunya estava a punt de culminar la remuntada, Vila va veure una targeta blava i els peruans van aprofitar el desconcert per fer el 2-4, que sentenciava el partit. El 2-5 final va ser testimonial.

CATALUNYA
Cortacans, Vila, Fuster, Siñol, Gallego, Pons, Iván, Gabri, Paredes, Torras, Charly i Xavi Martínez.

PERÚ
Joel, Rey, García, Espinoza, Copare, Anaya, Pinto, Soto León, Pinto.

ÀRBITRES
Abdejamil i Pavel.

GOLS
0-1, Anaya, min 15; 0-2, Soto, min 17; 0-3, Soto, min 32; 1-3, Vila (p), min 35; 2-3, Vila, min 35; 2-4, Soto, min 37; 2-5, García, min 39.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.