Debut amb victòria a domicili del BM Granollers a Europa

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit una victòria per la mínima en el seu debut en competició europea aquesta temporada a la pista del Bregenz d’Àustria. Els homes de Manolo Cadenas s’han imposat per 26 a 27. És un bon resultat de cara al partit de tornada a Granollers d’aquí a una setmana.

27/11/2011

El partit d’anada d’aquesta primera ronda de la copa EHF ha estat molt igualat durant els 60 minuts. Els vallesans, per exemple, ja han acabat la primera part amb una renda mínima d’un gol (12-13) que han pogut mantenir al final del partit. Han destacat Resina i Blanxart amb sis i cinc gols respectivament.

Per part dels locals, el lateral austríac Mayer (vuit gols), i l’extrem Arnaudovski (cinc) han estat la principal amenaça per a la porteria granollerina.

En aquesta enquesta han votat 512 persones.