Derrota dolorosa d’un Fraikin que torna amb Valadao lesionat

El Fraikin BM Granollers tornarà amb el sarró buit de Magdeburg i, a més, ho farà amb un afegit negatiu: la lesió de Valadao. El brasiler s’ha lesionat a mitjans de la primera part i l’equip ho ha notat al final. Els granollerins ara són tercers amb dos punts, per darrere del Dinamo, que en té tres.

27/02/2016

El partit ha començat equilibrat, amb intercanvi de gols i errades i alternança al marcador. Als primers minuts ha estat el Magdeburg qui ha dominat amb avantatges mínims, i passats uns minuts ha estat el Fraikin, que ha arribat a guanyar de dos gols. Els de Viver han tingut dues accions de contraatac seguides per ampliar el marge però el porter Jannick Green, un dels protagonistes del matx, ho ha evitat.

Coincidint amb la lesió de Valadao -minut 18:40- el Magdeburg ha capgirat el marcador i ha aconseguit un marge de quatre gols que el Fraikin ha aconseguit retallar abans del descans fins el 16-14.

En la represa el marge s’ha mantingut estable fins que l’equip alemany ha aconseguit escapar-se de set gols (28-21), una diferència que s’ha fet insalvable per un Fraikin que, malgrat intentar la remuntada, s’ha quedat curt. Els de Viver han fet un parcial de 0-5 que els posava dins del partit (28-26) però el poc marge d’error s’ha acabat amb un parcial de 3-0 del Magdeburg.