Derrota previsible d’un Fraikin BM Granollers que planta cara al Ciudad Real líder

Després de la inesperada derrota a casa davant el BM Alcobendas el Fraikin BM Granollers afrontava un partit molt complicat a la pista del líder Ciudad Real, invicte aquesta temporada. Els homes de Rueda van fer un bon partit i van posar la por al cos a un equip potentíssim durant la primera part.

06/12/2009

El Fraikin BM Granollers va millorar el seu joc, i també la seva imatge, a la pista del líder Ciudad Real, a qui va plantar cara fins al final. Malgrat anar a terres castellanes amb moltes baixes –Manel Pérez, Álvaro Ferrer, Michael Apelgren es van quedar a Granollers i Nicklas Grundsten va viatjar amb l’equip però no va jugar–, l’equip de Llorenç Rueda va fer un inici espectacular –com el del partit a la pista del CAI Aragó–, però es va desinflar abans del descans i va perdre el matx en tornar dels vestidors. Després va reaccionar però el líder no es va deixar sorprendre.

El Fraikin va anar al davant al marcador fins passat el minut vint però llavors el Ciudad Real va agafar la iniciativa. De totes maneres, els de Rueda van plantar cara fins al final, després d’un altre temps mort demanat pel tècnic granollerí i l’avantatge es va mantenir entre els quatre i els tres gols. Finalment, la diferència es va quedar en tres gols (33 a 30) després de l’últim gol granollerí, obra de Davor Cutura.

RUEDA SATISFET

L’entrenador del Fraikin, Llorenç Rueda, estava força satisfet malgrat tornar de Ciudad Real amb una nova derrota. A diferència d’altres partits que també han acabat amb derrota –com l’últim a casa davant l’Alcobendas–, la derrota davant el Ciudad Real era més que previsible i, el fet de plantar cara, gairebé fins al final, era motiu per ser, com a mínim, optimista.

En aquesta enquesta han votat 895 persones.