Desfeta del Fraikin a Benidorm

Desfeta i pas enrera. El Fraikin Granollers va patir la cinquena derrota (23-21) a la lliga després d’un partit irregular a la pista d’un Benidorm força motivat que va portar la iniciativa al marcador durant gairebé tot el matx.

03/03/2016

L’equip de Carlos Viver, malgrat prendre avantatge inicial, va cedir poc a poc terreny davant l’efectivitat dels alacantins, ahir ben liderats per Cuartero i un omnipresent Grau, i que van arribar al descans tres amunt (11-8).

A la represa, el Fraikin va reaccionar, pero la manca de continuitat en atac va privar els vallesans d’un bon resultat. Al tram definitiu, la tasca defensiva del Benidorm, amb la valuosa aportació del meta Mijuskovic, van aturar un Granollers intermitent que a més va resultar perjudicat per un passiu a manca de tres minuts que Grau aprofitava per anotar el 22-20. Després d’un temps mort, tots dos equips se la van jugar. Márquez va fer el 22-21 a minut i escaig i el Benidorm va tirar de Cuartero per sentenciar, ara sí, a la darrera jugada.