Domini vallesà a la cursa dels 10 quilòmetres de les Franqueses

La segona edició dels 10 km de les Franqueses ha atret 600 corredors a participar en una cursa solidària que lluita contra el càncer de ronyó. El guanyador absolut ha estat Francesc Marsol, de la Garriga, i la campiona ha estat Ana Belén Garcia, de Granollers.

17/11/2013

El mal temps va fer que la quantitat de públic disminuís respecte la primera edició, però el recorregut ha estat accessible a gairebé tots els que es van inscriure. A més dels guanyadors Francesc Marsol (34 minuts 48 segons) i Ana Belén Garcia (40 minuts 33), també han rebut premis els primers de la categoria local: Jordi Martos i Anna Riera, de les Franqueses.

Pel que fa als segons classificats, han estat Miqui Solé, de les Franqueses (34 minuts i 58 segons) i Anna Riera, del mateix municipi. David Ruiz, de la Garriga (35 minuts 12 segons), ha estat el tercer atleta que va arribar a la línia de meta.

La cursa, que ha combinat asfalt i pistes forestals, ha acabat amb l’entrega dels obsequis i d’entrepans per a tots els corredors que hi han participat.

En aquesta enquesta han votat 892 persones.