Driss Lakhouaja i Montse Mas, del Club Atletisme Montornès, guanyen la mitja de casa

La 21a Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca va aplegar més de 4.200 atletes aquest diumenge a la zona esportiva del municipi. En la categoria masculina es van complir les previsions i Driss Lakhouaja va arribar primer a la línia de meta, amb 1h 6min.

09/03/2014

El segon classificat va ser Abdeslam El Ouahabi (de la Joventut Atlètica de Sabadell i amb un temps d’1h 7min), que va patir una lesió a l’ungla i va haver de baixar el ritme. David Martínez, de Manresa, va completar el podi amb 1h 8min. Montse Mas, del Club Atlètic Montornès, va ser la guanyadora femenina (1h 21min), després de superar Montse Carazo (1h 22seg) i Ana Belén Garcia (1h 25min), del CA Granollers .

(Adjuntem les classificacions oficials de la Mitja i de la cursa de 6km, gestionades per l’empresa Chiptiempo i facilitades per l’organització)