Dues aturades d’Adriana en la tanda de penals dóna la classificació al KH-7 BM Granollers

El KH-7 BM Granollers ha tirat d’èpica per classificar-se per als quarts de final de la Copa de la Reina on debutava. L’equip de José Luis Villanueva ha guanyat el BM Porriño per 32-31 després d’empatar a 20 el partit i a 24 la pròrroga. Dues aturades d’Adriana en la tanda de penals han estat claus.

10/01/2015

A l’equip de Villanueva li ha costat entrar al partit, sobretot en atac, amb una defensa 6-0 del BM Porriño que no deixava escletxes, però de mica en mica ha anat recuperant terreny, amb una defensa molt intensa i, aprofitant la primera exclusió del partit, s’ha posat per davant al marcador amb dos contraatacs (5-4). El parcial del KH-7 BM Granollers ha estat de 4-0 per passar del 3-4 al 7-4, diferència que s’ha mantingut gairebé fins al descans amb un intercanvi de gols que ha deixat el marcador amb 12-10 favorable al KH-7.

La segona part ha estat més igualada i molt defensiva. L’equip de Villanueva s’ha mantingut per davant fins el 17-17 i el Porriño s’ha tornat a posar per davant amb un parcial de 0-3 (17-18). Amb 19-20 el KH-7 ha estavellat dues pilotes al travesser però un gol de Sandra Pérez a deu segons del final ha permès empatar a 20 i forçar la pròrroga.

La primera part de temps extra ha començat amb un gol del Porriño en un atac molt llarg i el marge d’un gol l’han pogut mantenir al final dels cinc primers minuts (21-22), però el KH-7 ha capgirat el marcador amb dos gols de Clara i, amb empat a 24 ha desaprofitat un contraatac per guanyar el partit.

El partit s’ha acabat decidint en una tanda de penals llarguíssima que s’ha endut l’equip granollerí per 8 a 7, deixant el resultat final en 32-31.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 896 persones.