El Barça barra el pas del Fraikin BM Granollers a la final de la Copa del Rei d’handbol

Els blaugrana s’imposen clarament en la semifinal del torneig, que es disputa a Lleó (23-37)

El FC Barcelona Lassa s’ha imposat clarament al Fraikin BM Granollers en la semifinal de la Copa del Rei d’handbol, disputada aquest dissabte a Lleó. El resultat final reflecteix la diferència en el partit (23-37). La distància que els blaugrana havien obtingut a la primera part (set gols de diferència) han marcat un partit en què només l’aportació d’Adrià Figueras, autor de set gols, i del jove extrem del planter Adrià Cumplido, que n’ha fet tres, ha destacat en el bàndol vallesà.

Els vallesans no han pogut apropar-se als blaugrana en el marcador i han quedat a un pas de la final d’una competició en què en la jornada prèvia sí que havia pogut superar, en un partit igualat, el Bidasoa d’Irun. La Copa del Rei ha suposat el debut a la banqueta de l’entrenador Antonio Rama, que substituirà la temporada vinent Carlos Viver. Aquest últim no ha pogut dirigir l’equip a la Copa del Rei perquè la competició coincidia amb partits de la selecció estatal femenina d’handbol que ja dirigeix el tècnic vallesà.

El BM Granollers ha tancat amb aquest partit una temporada en què ha estat quart a la Lliga Asobal, finalista de la Copa Asobal i semifinalista a la Copa del Rei i en la qual ha aconseguit complir l’objectiu de classificar-se per a la competició europea la temporada vinent.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 57 persones.