El Barça imposa el seu potencial per guanyar la Copa Asobal al BM Granollers

El potencial del FC Barcelona s’ha acabat imposant i els blaugrana han acabat sumant la seva desena Copa Asobal en la final d’aquesta competició que han jugat davant del Fraikin BM Granollers. Els vallesans han plantat cara i el partit ha estat força igualat durant tres quartes parts del temps.

22/12/2014

El Barça ha sortit més centrat i ha aconseguit una avantatge inicial de tres gols. Però, de seguida s’ha vist que el BM Granollers afrontarà la final de la Copa Asobal disputada a León amb les idees molt clares. Això li ha permès mantenir el marcador molt igualat amb diferències mínimes com ho demostra el 14-13 que hi havia quan faltaven cinc minuts per a la mitja part. L’encert del porter Pejanovic sota els pals i el gran nivell defensiu han estat claus. En els darrers minuts, el Fraikin ha comès diverses errades que han permès al Barça fer un parcial de 4-0 i arribar al descans 17-14.

A la represa, el BM Granollers ha tornat a sortir centrat. Encert sota pals, bona defensa i els gols de Ferran Solé, màxim anotador de la final amb vuit dianes, han permès que l’equip de Carlos Viver es mantingués a prop del Barça.

Però a partir del minut 45 les forces han començat a fallar i el Barça s’ha disparat en el marcador fins al 37-26 final. El Fraikin, però, ha ofert una molt millor imatge que en el derbi de la lliga Asobal de fa pocs dies.