El BM Granollers, derrotat clarament en el derbi

El Barça s’ha imposat clarament al Fraikin BM Granollers en el partit que els enfrontava aquest divendres al Palau d’Esports. (20-31). El partit suposava el retorn a la competició de lliga després del parèntesi pel mundial d’handbol.

El repte de superar el poderós FC Barcelona haurà d’esperar. Aquest divendres el Fraikin BM Granollers va estar lluny d’aconseguir-lo i va caure amb claredat (20-31). Va ser un partit clarament marcat per les dificultats en atac dels vallesans, que només van poder resoldre durant uns minuts, quan va deixar buida la porteria per sumar un jugador ofensiu i va aconseguir un parcial que només va apropar els locals en el marcador. Va ser un miratge, perquè després d’un temps mort dels blaugrana, el partit va tornar a la dinàmica de clares diferències favorables als visitants.

El partit va suposar el retorn a la competició de Lliga Asobal, amb els vallesans en la quarta posició. També va ser la jornada del debut del jove central Ian Tarrafeta en la màxima competició de l’handbol estatal. El BM Granollers haurà de suplir en la segona volta les baixes en la primera que han suposat la lesió d’Àlex Márquez (Gassama va haver de jugar divendres alguns minuts com a lateral dret) i el retorn de Loncar al seu país, i probablement haurà de seguir mirant al planter.

En aquesta enquesta han votat 62 persones.