El BM Granollers ensopega a la pista del BM Aragó (35-32)

El Fraikin BM Granollers ha pogut aconseguir un bon resultat a la visita a la pista del BM Aragó on ha perdut per 35-32. D’aquesta manera, els vallesans perden opcions de poder jugar a Europa la temporada que ve i a la pista d’un rival directe.

24/03/2013

El Fraikin no ha pogut emportar-se un resultat positiu de la pista del BM Aragó on ha perdut per 35-32. D’aquesta manera, els homes de Toni Garcia ho tenen més difícil per aconseguir una plaça per jugar a Europa la temporada que ve i després de fer-ho en contra d’un rival directe que no coneix la derrota aquesta segona volta.

Els primers minuts han estat molt intensos amb més domini dels atacs dels dos equips que de les defenses. En aquests primeres instants, el Fraikin ha portat la iniciativa al marcador però els locals han capgirat el resultat amb un parcial de 4-0. Tot i els esforços del BM Granollers, la diferència s’ha anat eixamplant fins a perdre de set gols (18-11) al minut 28. Amb tot, l’exclusió d’un jugador local ha permès al Granollers situar-se a quatre gols al descans (18-14).

A la represa, la victòria local no ha perillat però el Fraikin BM Granollers ha aconseguit perdre per només tres gols que en cas d’empat al final del campionat amb el BM Aragó el beneficiarien.
A l’equip local, destaca el paper de Demetrio Lozano, exjugador del BM Granollers.

En aquesta enquesta han votat 880 persones.