El BM Granollers no falla davant de l’Antequera (36-28) i es manté a la part alta de la taula

Partit fàcil per al BM Fraikin Granollers que aquest divendres al vespre s’ha imposat amb molta superioritat a l’Antequera (36-28). Els locals han dominat el partit des del principi fins al final i han arribat a tenir una renda de 14 gols a favor. Els visitants han maquillat el resultat al final.

27/11/2010

El Fraikin BM Granollers no ha fallat i s’ha imposat amb molta claretat al BM Antequera en el partit d’aquest divendres al vespre al Palau d’Esports de la ciutat. Els homes de Manolo Cadenas han dominat el partit des de l’inici amb un parcial de 3-0 que ha donat tranquil·litat als locals i ha fet entrar les presses als visitants. El Fraikin ha jugat amb molta intensitat i ha anat sempre per davant en el marcador. Els locals han arribat al descans amb una renda de sis gols (20-14). De fet, a la segona part, ha arribat a tenir una renda de 14 gols d’avantatge (33-19). La relaxació en els compassos finals ha permès a l’Antequera maquillar el resultat i quedar-se a vuit gols dels de Granollers.

Destaca l’actuació del porter Ohlander que ha aturat cinc dels sis penalts que ha llençat l’Antequera. També l’efectivitat anotadora d’Ivan Nikcevic, que ha anotat 12 gols.

Amb aquest resultat, el Fraikin BM Granollers arriba a la 12a. jornada del campionat consolidat a la quarta plaça de la classificació amb 18 punts. Els de Manolo Cadenas són quarts en solitari gràcies a la derrota del Valladolid a la pista del CAI Aragón (35-31).

Amb aquesta vìctòria, el Fraikin BM Granollers s’assegura la classificació per disputar la Copa del Rei que aquest any es farà a Vigo.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 893 persones.