El BM Granollers obté el premi de l’esforç amb una victòria amb remuntada a Guadalajara

Victòria amb remuntada del Fraikin BM Granollers aquest divendres a la pista del BM Guadalajara (24-26). L’encert del porter Matias Schulz i dels atacants han permès capgirar els fins a set gols d’avantatge que ha tingut l’equip local en algun moment de la primera part.

13/04/2014

El Fraikin BM Granollers ha sumat aquest divendres dos punts molt importants per mantenir viu el somni de jugar a la lliga de campions la temporada que ve i, per tant, acabar la lliga Asobal en segona posició. Ho han aconseguit després de remuntar a la segona part del partit. Els de Toni Garcia, que a la primera part han arribat a perdre per set gols de diferència, han acabat guanyant 24-26. Ha estat clau la bona actuació del porter Matias Schulz i l’encert dels atacants vallesans en el segon període.

El Fraikin no ha fet un bon partit a la primera meitat: ha perdut moltes pilotes i ha estat força desencertat. I això amb un BM Guadalajara que ha presentat uns bons números en atac. Amb tot, un parcial de 0 a 3 en els darrers minuts de la primera part ha servit als vallesans per mantenir esperances a la segona part (12-9).

A la segona part, el BM Granollers ha sortit molt més despert. L’encert en atac d’homes com Ferran Solé i Adrià Pérez barrejat amb l’encert sota els pals de Schulz han permès a l’equip de Toni Garcia acostar-se molt als locals i, finalment, superar-los (19-20 al minut 50). La diferència s’ha eixamplat a favor del Granollers però una estirada final ha situat els locals un gol per sota. Finalment, però, el Fraikin ha sabut conservat l’avantatge i fer-se amb la victòria i els dos punts.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 423 persones.