El BM Granollers perd la imbatibilitat a la pista del Cangas

Primera derrota del Fraikin BM Granollers en el campionat de lliga d’aquest any. La patacada ha arribat aquest dissabte a la sisena jornada i a la pista del Frigoríficos Morrazo, de Cangas. Els vallesans han perdut per 26-21en un partit on han anat per darrera en el marcador gairebé des de l’inici.

11/10/2015

Derrota del Fraikin BM Granollers aquest dissabte a la pista del Frigoríficos Morrazo, de Cangas, per 26 a 21. És la primera derrota de la temporada pels vallesans que passen a ser tercers de la lliga Asobal per darrera del Barça, que ha guanyat els sis partits, i del Naturhouse la Rioja que aquesta jornada també ha cedit el primer empat a la pista del Ciudad Encantada.

La d’aquest dissabte és la tercera derrota consecutiva del BM Granollers en la seva visita a la pista del Cangas, que ha sumat la seva tercera consecutiva al campionat.

El Fraikin ha començat manant en el marcador i ha arribat al minut sis amb dos gols d’avantatge (2-4). Però ha partit d’aquest moment el partit s’ha complicat pel Granollers amb el porter local com una de les claus del partit. Yerai Lamariano ha sumat un 48% d’aturades i s’ha convertit en un mur pels atacs dels vallesans. Tot plegat, ho han aprofitat els locals per capgirar el marcador i arribar al descans amb tres gols d’avantatge (13-10).

A la represa, els locals han partit més per la reacció del Granollers. Però, un altre cop les aturades del Lamariano ha impedit als vallesans capgirar el marcador. Al tram final, els gols d’Adrià Figueras han posat al BM Granollers tres gols per sota. A més, una doble exclusió ha tornat a fer pensar en la remuntada però no s’ha pogut acabar de materialitzar.

En aquesta enquesta han votat 888 persones.