El BM Granollers planta cara però acaba caient davant del Barça

El BM Granollers no ha pogut sortir del Palau Blaugrana aquest dissabte amb un resultat positiu. Tot i transmetre una bona imatges i plantar cara durant bona part del matx, els blaugranes s’han acabat imposant per 31-24 en el derbi català de la lliga Asobal.

11/11/2012

El Fraikin BM Granollers ha acabat perdent a la pista del FC Barcelona Intersport que encara no sap què es perdre aquesta temporada. Els blaugranes s’han imposat 31-24 en un partit on els de Toni Garcia han plantat cara durant 40 minuts. Al final, però, el Barça ha acabat imposant el seu ritme i emportant-se la victòria.

Els locals han aconseguit una renta inicial de quatre gols davant d’un Granollers que no ha transformat el primer gol fins al minut 6 (4-1). Però, llavors, hi ha hagut reacció fins arribar a l’empat a 5. A partir d’aquest moment, els de Xavi Pascual han assumit la iniciativa al marcador però els vallesans no han perdut mai la cara al partit i el desavantatge no ha passat dels quatre gols. 14-12, al descans.

A la represa, el Fraikin ha aguantat el ritme durant 10 minuts més. A partir d’aquí, la diferència al marcador s’ha fet cada vegada més gran fins arribar a una diferència de vuit gols en contra (23-15). El BM Granollers ha topat, també, amb un inspirat Saric que ha aconseguit estar sis minuts sense encaixar cap gol. Amb aquesta renta, el Barça ha mogut banqueta sense que el Granollers li hagi ocasionat més problemes.

Fora de la pista, el partit va estar marcat per la presència a la graderia d’Iñaki Urdangarín i l’infanta Cristina.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.