El BM Granollers planta cara però no pot amb el Barça que s’emporta la Copa Asobal

El Barça era el gran favorit per emportar-se la Copa Asobal aquest diumenge davant del Fraikin BM Granollers i el guió s’ha complert. El BM Granollers però ha fet un molt bon partit i ha plantat cara fins al darrer quart d’hora. Al final, derrota de sis gols (34-28).

22/12/2013

El FC Barcelona és el campió de la Copa Asobal després d’imposar-se al Frakin BM Granollers (34-28) en la final d’aquest diumenge a la tarda que s’ha disputat al Palaublaugrana. El BM Granollers ha fet un partit molt complet i ha aconseguit plantar cara fins que quedava un quart d’hora pel final del matx. Al final, però, s’ha acabat imposant la superioritat tècnica, física i sobretot de banqueta dels blaugranes.

La primera part ha estat força igualada fins al tram final i el BM Granollers ha estat capaç d’empatar diverses vegades després d’anar al darrera. Al tram final, però, un parcial de 4-0 a favor del Barça ha desaquilibrat el partit i ha permès arribar al descans amb cinc gols de renda als locals (20-15). A la represa, el Fraikin sempre ha anat pel darrera i el Barça, poc a poc, ha anat ampliant la diferència fins als vuit gols del final del partit.

El BM Granollers ha rebut el suport d’un nombrós grup d’aficionats que no han parat d’animar i han celebrat el segon lloc a la Copa Asobal.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 540 persones.