El BM Granollers s’ensorra al tram final a Lleó (30-25)

Els de Carlos Viver lluiten contra un potent Ademar però es descusen als darrers minuts

06/04/2017
Lleó

El Fraikin BM Granollers es complica la defensa de la quarta plaça de la lliga Asobal després de la derrota d’aquest dimecres a la pista de l’Abanca Ademar León (30-25).

Amb tot, els de Carlos Viver no es van rendir en cap moment i al descans el resultat era de 15-12. A la represa, l’Ademar va treure a la pista els millors homes i va posar la directa, mentre el Granollers mica en mica va anar descosint-se i veient com el rival obria un forat que va arribar als vuit gols. Un parcial de 6-0 va resultar letal per als vallesans.

En aquesta enquesta han votat 59 persones.