El BM Granollers, sotscampió de la Copa del Rei plantant cara al poderós Barça

Final lluitada del BM Granollers davant del FC Barcelona que ha acabat amb la victòria del conjunt blaugrana, que era el màxim favorit (42-32). Tot i els 10 gols de diferència al final, el Fraikin ha estat dins del partit fins ben entrada la segona part quan s’ha col·locat només tres gols per sota.

04/05/2014

El BM Granollers s’ha proclamat aquest diumenge a Pamplona sotscampió de la Copa del Rei d’handbol després de perdre davant del Barça en un partit on ha estat enganxat al marcador fins ben entrada la segona part. Finalment, però, el major poder i resistència física del Barça han acabat doblegant al Fraikin (42-32). Els vallesans han arribat molt cansats als darrers compassos del partit, en bona part, per la despesa física que ja havien fet a la disputada semifinal de dissabte. Amb tot, la derrota té un premi: el BM Granollers s’assegura plaça per jugar la temporada que ve la Copa EHF.

El BM Granollers ha transmès bones sensacions durant tot la primera part i no ha posat les coses gens fàcils al Barça. Ho demostra el fet que, a cinc minuts del final, estaven un sol gol per sota en el marcador. Amb tot, els blaugranes han sumat un parcial de 4-0 en els darrers minuts que els han permès anar al descans amb una renda de cinc gols.

A la represa, el Barça no ha pogut obrir forat i el Granollers s’ha mantingut dins del partit, en bona part, gràcies a la brillant actuació del porter Pol Sastre, que ha sortit al segon temps. Al minut 10, un parcial de 4-0 ha situat al Fraikin a tres gols del Barça (27-24).

Però un temps mort demanat pel tècnic Xavi Pascual ha endollat al Barça que ha fet un parcial de 4-0. A partir d’aquí, les cames han començat a pesar al Fraikin BM Granollers que ha fet jugar als jugadors més joves del planter. Els blaugranes han estat molt efectius en els contraatacs. I, al final, 42-32 que mostra el poder de la secció d’handbol del Barça, que aspira a tornar a guanyar la Champions, però que no ha d’amargar el bon partit del BM Granollers.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.